Logo

ΕΔΟΕΑΠ: Αύριο Παρασκευή 4/10 εθελοντική αιμοδοσία

 

Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Κ Η  Α Ι Μ Ο Δ Ο Σ Ι Α   Σ Τ Ο Ν  Ε Δ Ο Ε Α Π

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 από τις 10.00–14.00 , ο ΕΔΟΕΑΠ  σε συνεργασία με το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΛΠΙΣ», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ» του κτιρίου της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στον ­­­­1ο όροφο.

Η κινητή μονάδα του ΕΛΠΙΣ, με το ειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποστηρίζει τους εθελοντές αιμοδότες καθ΄όλη τη διάρκεια της. Σας επισημαίνουμε ότι κατά την προσέλευσή σας στην αιμοδοσία , είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.

Η αιμοδοσία είναι μια απλή διαδικασία που διαρκεί μόνο 8 -10 λεπτά και είναι απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας.

Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη ώρα, δεν λύνει το πρόβλημα. Για να εξασφαλιστεί επαρκές απόθεμα, είναι αναγκαία η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος .

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος αιμοδότης δεν  μπορεί να δώσει αίμα κατά την ημέρα που έχει οριστεί η αιμοδοσία, έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το  ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Γ.Ν.Ν.Α. ΕΛΠΙΣ (Δημητσάνης 7, Αμπελόκηποι) από Δευτέρα –Παρασκευή 08.30-15.30  για να προσφέρει αίμα υπέρ της Τράπεζας Αίματος του ΕΔΟΕΑΠ .

Συνάδελφοι, σας καλούμε όλους να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ                ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.