A+ A A-

"Λεφτά υπάρχουν" πάντα για τις εκλογές!

Είναι νομοτέλεια! Για τις εκλογές λεφτά υπάρχουν!

Και βέβαια ο Γιώργος Παπανδρέου (ΓΑΠ) που καθιέρωσε αυτή τη φράση, όπως θυμόμαστε, την είπε προ των εκλογών του 2009.

Έτσι και τώρα, πριν από τις ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, λεφτά "υπάρχουν" και περισσεύουν! Υπάρχει πλεόνασμα...

Γι' αυτό θα δοθεί δώρο Πάσχα, πρωτίστως στους -κατ' εξοχήν- ψηφοφόρους του  κυβερνητικού κόμματος και ύστερα σε όσους εναπομείναντες του συγκυβερνώντος ΠΑΣΟΚ (ένστολους, χαμηλοσυνταξιούχους κ.α.).

Αν λοιπόν ισχύει αυτή η νομοτέλεια, τότε η μόνο λύση για να ελπίζουμε σε κάποια αύξηση είναι να απαιτήσουμε "Κάθε μήνα Εκλογές!"

 

ΥΓ) Επειδή υπάρχει μεγάλο οργανωτικό και λειτουργικό κόστος για τη διεξαγωγή των εκλογών, οι "μηνιάτικες" εκλογές θα γίνονται διαδικτυακά και θα ψηφίζει ο καθένας από το σπίτι του.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα αποκλείεται και η "βία και η νοθεία" αφού τα αποτελέσματα αλλά και οι εγγεγραμένοι που θα ψηφίζουν θα ελέγχονται από διακομματική αντιπροσωπεία πληροφορικών και χάκερς.

ΥΓ2) Ο ΓΑΠ ήξερε τι έλεγε αφού υπήρξε υπουργός Εξωτερικών και μοίραζε τα εκατομμύρια σαν στραγάλια σε αμφιλεγόμενες ΜΚΟ που έκαναν "αποναρκοθετήσεις" στη Βοσνία, στο Ιράκ και στο  Λίβανο...