Logo

Έτσι λειτουργεί ο ΕΔΟΕΑΠ - οι νέοι κανονισμοί λόγω κορονοϊού

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πώς λειτουργεί ο ΕΔΟΕΑΠ

 
Ο ΕΔΟΕΑΠ, με ένα ακόμη ασφαλές βήμα προς την κανονικότητα, λειτουργεί με όλο το ιατρικό δυναμικό του παρόν, καλύπτοντας τις ανάγκες των ασφαλισμένων με δύο βάρδιες από τις 8:30 έως τις 19:00.

Οι ασφαλισμένοι προσέρχονται για ιατρούς και εξετάσεις κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (2107264700 και 2310278271 αντιστοίχως για Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Τα ιατρικά ραντεβού, αναλόγως ειδικότητας, θα είναι διάρκειας 30’-45’.

Η έκδοση φαρμακευτικών συνταγών εξακολουθεί να γίνεται άυλα, δηλαδή χωρίς τη φυσική παρουσία των ασφαλισμένων, αλλά μέσω τηλεφώνου. Το barcode αποστέλλεται ηλεκτρονικά για την άμεση εκτέλεση της συνταγής απευθείας στο φαρμακείο.

Ο Οργανισμός τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής που επιτάσσει ο ΕΟΔΥ και για αυτό ζητεί την πλήρη κατανόηση των ασφαλισμένων για τη σωστή εφαρμογή τους.

Η αυτοπροστασία και η τήρηση των οδηγιών είναι απολύτως αναγκαίες για τη διασφάλιση  τόσο των ίδιων των ασφαλισμένων, όσο και αυτής καθαυτής της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι  λειτουργεί 24ωρη εφημερία ιατρών 7 ημέρες την εβδομάδα για όλους τους ασφαλισμένους 2107250050 (Αθήνα) και  6982447854 (Θεσσαλονίκη) για οδηγίες σε όλα τα επείγοντα περιστατικά.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να εξετάζονται, επίσης, από ιατρούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είτε στα ιδιωτικά τους ιατρεία είτε με κατ’ οίκον επισκέψεις στους ασθενείς. Στην Αθήνα υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης παρέχουν και το «Ερρίκος Ντυνάν», η «Ευρωκλινική»  και τα συμβεβλημένα δίκτυα Affidea και Βιοϊατρικής. Στην περιφέρεια οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθύνονται στους ιατρούς των συμβεβλημένων δικτύων της Affidea και της Βιοϊατρικής.

Για τις διοικητικές υπηρεσίες (2107264700) οι ασφαλισμένοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους. Συγκεκριμένα για τον Τομέα Υγείας-Περίθαλψης (ΤΥΠ) μπορούν να αποστέλλουν ηλεκτρονικά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα παραστατικά των δαπανών περίθαλψης και ταχυδρομικώς τα πρωτότυπα. Για τον Τομέα Ασφάλισης και Επικοινωνίας: στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και η υπηρεσία θα επικοινωνεί μαζί τους για την αποστολή δικαιολογητικών που απαιτούνται. Για κάθε άλλη υπηρεσία, μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΕΔΟΕΑΠ, ΣΙΣΙΝΗ 18, ΑΘΗΝΑ, 11528, Greece

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.