A+ A A-

Το ηθικό πλεονέκτημα της "Χρυσής Αυγής"

Στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν γρήγορο και εύκολο κέρδος οι καθεστωτικές δυνάμεις της "κλεπτοκρατίας" και οι πολυπληθείς υπάλληλοί τους ξεπέρασαν κάθε όριο και παρέδωσαν το ηθικό πλεονέκτημα στα κολασμένα ζόμπι της Χρυσής Αυγής.

Όταν ο έντιμος φορολογούμενος πολίτης μαθαίνει ότι "ελέχθησαν 2 περιπτώσεις εμβασμάτων στο εξωτερικό από τις 24710 τη διετία 2009-2011", τότε καταλαβαίνει ότι οι Αρχές δεν έχουν τη βούληση να συλλάβουν τη μεγάλη φοροδιαφυγή.

Τότε, ο έντιμος-αδύναμος φορολογούμενος πολίτης που επιβιώνει με αιματηρές οικονομίες και θυσίες, χάνει την εμπιστοσύνη του στους θεσμούς του κράτους και επαναστατεί...

Τότε, η Χρυσή Αυγή και κάθε άλλη απο-φασιστική δύναμη γίνεται πόλος έλξης των απελπισμένων και απειλεί την ήδη εξαϋλωμένη λειτουργία της Δημοκρατίας με κατάργηση.

Τότε, οι ιθύνοντες δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να ζητήσουν την παραμικρή θυσία από τους έντιμους φορολογούμενους πολίτες τους οποίους τυραννούν τα τελευταία χρόνια με οικονομικά βασανιστήρια και ψεύτικες υποσχέσεις.

Τότε, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο πρώτος διαχειριστής της περιβόητης "λίστας Λαγκάρντ", μπορεί να εμφανίζεται ως εξιλαστήριο θύμα και να δικαιώνεται όταν είπε:

"Πείτε μου πόσα έχουν εισπραχθεί από τότε που έφυγα εγώ από το υπουργείο..."