Logo

ΕΔΟΕΑΠ: Στην κάλπη θριάμβευσε η αυτοσυντήρηση!

Κι όμως δεν είναι ανίκητη! Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης επικράτησε θριαμβευτικά της αυτοκαταστροφής!

Η συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων-μελών του ΕΔΟΕΑΠ επικύρωσε στην κάλπη, ύστερα από τριήμερη ψηφοφορία, τις αλλαγές του καταστατικού που κρίθηκαν αναγκαίες για να ισχύσει η κυβερνητική ρύθμιση διάσωσης του οργανισμού.

Οι αντιδρώντες δυστυχώς περιορίστηκαν σε μια ανούσια κινδυνολογία και τυπολατρεία περί διαλόγου και δημοκρατικής συζήτησης σε Γενική Συνέλευση που θα χρειαζόταν απροσδιόριστο χρόνο για να συγκληθεί με αυξημένη απαρτία (ίσως και ποτέ) με αποτέλεσμα να γνωρίσουν συντριπτική ήττα και αποδοκιμασία (91,7% πήρε το ΝΑΙ).

Στο άρθρο μας "ΕΔΟΕΑΠ ή θάνατος! Τι δεν καταλαβαίνεις;" (δείτε ΕΔΩ)  καταλήγαμε ως εξής :" Λένε ότι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι το πιο ισχυρό ένστικτο του ανθρώπου, αλλά και ότι η ηλιθιότητα είναι ανίκητη! Ποιος θα κερδίσει στο τριήμερο ντέρμπι;".

Ευτυχώς η ηλιθιότητα έχει και αυτή την Αχίλλειο πτέρνα της κι έτσι επικράτησε η αυτοσυντήρηση...


Η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων με την υπογραφή μόνο του προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ που συστήνεται εδώ ως πρόεδρος της (ομολογουμένως ιδιότυπης και αμφιλεγόμενης) Γενικής Συνέλευσης:

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ

Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
ΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Επί συνολικού αριθμού μετόχων – μελών δέκα χιλιάδων εκατόν πενήντα έξι (10.156), αφαιρούνται σύμφωνα με το Καταστατικό όσοι απουσιάζουν στο εξωτερικό και όσοι νοσηλεύονται και η μετακίνησή τους είναι αδύνατη.

Κατόπιν τούτου, επί του συνολικού αριθμού μετόχων – μελών που λαμβάνεται υπ’ όψιν για το σχηματισμό της απαρτίας και ανέρχεται σε δέκα χιλιάδες εκατόν δέκα (10.110), ψήφισαν έξι χιλιάδες εκατόν είκοσι επτά (6.127), ήτοι περισσότεροι του ημίσεως που απαιτείται από το Καταστατικό για το σχηματισμό απαρτίας.

Οι προταθείσες από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. τροποποιήσεις του Καταστατικού του Οργανισμού, έλαβαν ψήφους:

ΝΑΙ:  πέντε χιλιάδες εξακόσια δεκαεννέα (5.619)

ΟΧΙ: τριακόσια πενήντα (350)

ΛΕΥΚΑ:  εκατόν δεκαπέντε (115)

ΑΚΥΡΑ:  σαράντα τρία (43).

Συνεπώς, οι προταθείσες από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. τροποποιήσεις του Καταστατικού του Οργανισμού, εγκρίνονται από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων – μελών του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. καθ’ όσον έλαβαν αριθμό ψήφων που υπερβαίνει την απαιτούμενη εκ του Καταστατικού πλειοψηφία των ¾ των ψηφισάντων, ήτοι αριθμό μεγαλύτερο των 4.596 ψήφων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Νίκος Καρούτζος

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.